Дейности

Построй от А до Я своя мечтан нов дом с нас!

Строително-ремонтни дейности

От създаването си през далечната 1992г. до сега ние от Correct Build натрупахме много опит в строителството, както на свой инвестиционни проекти, така и на стотици външни такива. За своите над 30 години работа в сферата, можем да се похвалим с изграждането на някои доста големи проекти като Lighthouse Golf & SPA Resort, Hotel Diplomat Plaza, Park Hotel Vitosha, Бизнес сграда „Europark“, Бензиностанции “Insa Oil”, както и стотици по-малки сгради, къщи и апартаменти. И именно поради разликите в обемите на проектите, ние създадохме 3 отдела:

✅ Отдел „Сградно строителство“ – отговаря за големите проекти на компанията. Ние разполагаме с Удостоверение от Камара на Строителите и можем да бъдем главен изпълнител на вашите проекти от 3, 4, 5 и 6-та категория, където можем да изпълним, както изкопа и грубия строеж, така и всички съоражения и довършителни работи по проекта до ключ.

✅ Отдел „Строителство и реконструкции на къщи“ – може да проектира и изгради вашата нова къща до ключ. Също така може да реконстроира и санира вашата вече съществуваща такава.

✅ Отдел „Апартаментни ремонти“ – Може да предостави цялостна услуга по завършване и обзавеждане, както на нови апартаменти на шпакловка и замазка, така и на стари такива за ремонт.

 

Можем да изпълним цялостно вашите проекти като започнем от изкопа преминем през грубия строеж, покриви, ЕЛ, ВиК и ОВК инсталации, фасадни топлоизолационни системи, машинни мазилки и замазки, сухо строителство – гипсокартон, сглобяеми конструкции, монтаж на дограми, полагане на настилки, завършване на бани и интериор по визуализации, и стигнем до мебелите. А за вас остава само да влезнете в новият ви дом. Не се колебайте да се свържете с нас, за да превърнем вашият мечтан дом в реалност.

Строително-инвестиционна дейност

Първият ни собствен инвестиционен проект са редови къщи в кв. Драгалевци построени през далечната 1996г. Следват редица успешни проекти, последни от които са Sofia City View и Bankya Residence, а само до няколко месеца ще обявим няколко нови инвестиционни проекта на топ локации в София, които в момента са в процес на проектиране и уреждане на необходимите строителни документи.

От създаването си, наша главна мисия е да оставяме градската среда около проектите ни по-красива и облагородена и с това да допринасяме за развитието на градовете ни.

При създаването на всеки проект ние се съобразяваме изцяло с нуждите и изискванията на клиентите, като се доверяваме на опита си и сме мотивирани да постигаме по-високи резултати. Разгледайте повече за нашите проекти тук.

Недвижими имоти

„Correct Properties“ е една от първите агенции за недвижими имоти на територията на гр. София, основана през 1992 г. С годините пазарът на имоти се развива постоянно, а с него се променят и изискванията на клиентите. Нашите разбирания за висококачествени брокерски услуги също! Това ни мотивира да не спираме да се усъвършенстваме и благодарение на това можем да се похвалим с клиенти като: McDonalds, ING Bank, New Boyana Films, Lip Trade, Goody’s, Tez Tour, Huawei, Domus NG, Ipsos, Premier Club и още стотици доволни корпоративни и частни клиенти. Нашите брокери могат да помогнат при покупка, продажба, отдаване под наем, наемане и консултации на всякакъв вид имоти на територията на страната.

Направи запитване


    [honeypot honeypot-126]

    Партньори