Дейности

Работим с отдаденост и страст за Вас, нашите клиенти!

Строителство и строителни дейности

Correct Build вече над 29 години успешно превръща мечтания дом в реалност. Натрупаният опит ни научи на много и благодарение на него предоставяме на нашите клиенти висококачествен продукт, съобразен изцяло с техните изисквания. Вдъхновени от гласуваното доверие, ние успяваме да надграждаме всеки следващ проект по начин, който да гарантира сигурен, комфортен и уютен дом с функционално разпределение и достъпни общи части с внимание към всеки детайл. При създаването на всеки проект ние се съобразяваме изцяло с нуждите и изискванията на клиентите, като се доверяваме на опита си и сме мотивирани да постигаме по-високи резултати. Доверете ни се и вие!

Недвижими имоти

„Корект Пропъртис“ ЕООД е една от първите агенции за недвижими имоти на територията на гр. София, основана през 1992 г. С годините пазарът на имоти се развива постоянно, а с него се променят и изискванията на клиентите. Нашите разбирания за висококачествени брокерски услуги също! Това ни мотивира да не спираме да се усъвършенстваме и благодарение на това можем да се похвалим с клиенти като: McDonalds, ING Bank, Ню Бояна филм, Lip Trade, Goodys, Tez Tour, Huawei, Domus NG, Premier Club, Ipsos и още стотици доволни корпоративни и частни клиенти. Нашите брокери могат да помогнат при покупка, продажба, отдаване под наем, наемане и консултации на всякакъв вид имоти на територията на страната.

Хотелски мениджмънт

„Корект“ ЕООД в момента управлява 3* СПА хотел „Астрея“ в гр. Хисаря, като предстои списъкът с управлявани обекти да бъде разширен. Вдъхновени от изграждането на домове екипът ни се опитва да пренесе същото усещане за нашите клиенти и в хотелите, като целта е те да се чувстват уютно и комфортно, както удома си. Още през първите няколко месеца превърнахме хотела в един от най-посещаваните обекти в уникалния район на Хисаря, което е знак за опита и добрите практики, които прилагаме. Посетителите споделят, че се чувстват добре и са доволни от полученото високо ниво на обслужване в посетените хотели, пренасяйки задоволството си в своето ежедневие. Бъдете наш гост и Вие!

Партньори