За нас

Вярваме, че покупката на имот е отговорна и важна задача за всяко семейство, както и една от най-големите инвестиции. Доверете се на доказалите се професионалисти!

За компанията

„Корект“ ЕООД се занимава с инвестиране и изпълнение на жилищни сгради от 1992г. Първите обекти на компанията са многофамилни къщи в кв Драгалевци в София, построени през 1996г. За 25 години екипът ни научи много от всеки реализиран обект. Натрупахме много опит, развихме и продължаваме да развиваме и модернизираме работните процеси в компанията. Освен със строителство, компанията се занимава и с недвижими имоти, като е една от първите, предлагащи подобни услуги в София – още от далечната 1992г.

В своето портфолио „Корект“ ЕООД разполага с множество изградени хотели, жилищни, офис и бизнес сгради, както и еднофамилни къщи в цяла България. Някои от най-големите обекти са супер луксозният голф комплекс „Лайтхаус Голф Ризорт“, хотел „Дипломат плаза“, „Витоша Парк Хотел“, бизнес сграда „Europark“. В работата си винаги влагаме висококачествени строителни материали, като довършителните дейности се финализират с прецизност и визия за устойчивост при експлоатация.

0
+
години история
0
+
завършени обекти
0
+
щастливи клиенти

Имате нужда от допълнителна информация?