Строително-ремонтни дейности

От създаването си през далечната 1992г. до сега ние от Correct Build натрупахме много опит в строителството, както на свой инвестиционни проекти, така и на стотици външни такива. За своите над 30 години работа в сферата, можем да се похвалим с изграждането на някои доста големи проекти като Lighthouse Golf & SPA Resort, Hotel Diplomat PlazaPark Hotel VitoshaБизнес сграда „Europark“Бензиностанции “Insa Oil”, както и стотици по-малки сгради, къщи и апартаменти. И именно поради разликите в обемите на проектите, ние създадохме 3 отдела:

✅ Отдел „Сградно строителство“ – отговаря за големите проекти на компанията. Ние разполагаме с Удостоверение от Камара на Строителите и можем да бъдем главен изпълнител на вашите проекти от 3, 4, 5 и 6-та категория, където можем да изпълним, както изкопа и грубия строеж, така и всички съоражения и довършителни работи по проекта до ключ.

✅ Отдел „Строителство и реконструкции на къщи“ – може да проектира и изгради вашата нова къща до ключ. Също така може да реконстроира и санира вашата вече съществуваща такава.

✅ Отдел „Апартаментни ремонти“ – Може да предостави цялостна услуга по завършване и обзавеждане, както на нови апартаменти на шпакловка и замазка, така и на стари такива за ремонт.

 

Можем да изпълним цялостно вашите проекти като започнем от изкопа преминем през грубия строеж, покриви, ЕЛ, ВиК и ОВК инсталации, фасадни топлоизолационни системи, машинни мазилки и замазки, сухо строителство – гипсокартон, сглобяеми конструкции, монтаж на дограми, полагане на настилки, завършване на бани и интериор по визуализации, и стигнем до мебелите. А за вас остава само да влезнете в новият ви дом. Не се колебайте да се свържете с нас, за да превърнем вашият мечтан дом в реалност.